Länkmöjligheter i Satellitfabriken

Klicka på bilden för att se den större
satellitfabriken-linkboost

Klicka på bilden för att se den större

Satellitfabriken på Twitter

Satellitfabriken på Facebook

Bildtexten:

En länkboost ger dig 10st enkla social-bookmarking-länkar (förenklade bloggposter). Länktexten består av dina nyckelord i enkla titlar, ex: ”Läs mer om kontorsutrustning här”. En text på c:a 140 ord skapas även som är relevant men automatiskt genererad ur en stor textpool skriven av våra skribenter. Varje länk får olika textvarianter varje gång. Du kan även skriva in en unik text för varje länk eller redigera den automatiska. Du väljer om länkboosten skapar en eller två länkar per vecka. Detta är ett mycket enkelt sätt att skapa länkar av rimlig kvalitet till ett lågt pris. Länkarna är permanenta. En domän kan boostas flera gånger. Det finns 60st domäner på olika svenska IP-nummer med PR0 till 4 nu. (Uppskattat pris är en engångskostnad på c:a 35:-/länk)

Katalogerna är kategoriserade med unika texter till varje kategori. Samtliga kataloger har unika texter till samma kategorier! Vi tar enbart in unika texter. Katalogerna vår egna produkt som visat sig ranka bra på Google. 100 till 200 ord samt en bild krävs. Länken blir på webbadressen dvs http://exempeldomän.se. Länkarna är permanenta. Det finns 10st .SE domäner på olika svenska IP-nummer. (Uppskattat pris är en engångskostnad på c:a 150:-/länk)

Skriv artiklar och posta dem på artikelkataloger. Vi tar enbart in unika texter av god kvalité. Minst 250 ord, lägg till bilder, Youtube-film som du vill. Vi har en stor bildbank med kategoriserade bilder du kan använda. Länken blir som du utformar den, som bild eller text. Länkarna är permanenta och av bloggtyp och exponeras på startsidan. Det finns X-antal .SE domäner på olika svenska IP-nummer. (Uppskattat pris är en engångskostnad på c:a 225:-/post)

Skriv artiklar och posta dem på kategoriserade webbplatser av högsta kvalité. Ex: Det finns många sajter om tex ”shopping” som har unikt innehåll på runt 5000 ord och nästan inga utlänkar. Allt är byggt på helt nya .SE domäner på olika svenska IP-nummer. Vi tar enbart in unika texter av god kvalité samt relevans. Minst 250 ord i recensionsform, produktips osv. Posterna exponeras EJ på startidan. Vi har en stor bildbank med kategoriserade bilder du kan använda. Länken blir på webbadress. Länkarna är permanenta och av bloggtyp. Det finns X-antal .SE domäner på olika svenska IP-nummer. (Uppskattat pris är en engångskostnad på c:a 350:-/post)

Mvh Anders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>